måndag 3 december 2007

Motalanatten

Lovade mig själv förra året att jag inte skulle lira denna tävling ''from hell'' i år igen, men jag blev tvungen att bryta detta löftet. Laget bestod av Fille, Albin ''Plantan'' Plantin och Sophie Padashifard. Ett tungt lag att möta minst sagt, vilket nästan alla lag skulle få erfara.

I tävlingen deltog som vanligt 16 lag alla möter alla under nattens gång. För vår del började tävlingen mot Albins far, morbror och morfar, inte så kul för dom desto roligare för oss:) Vi spelade stabilt och kunde ro hem den första släktfejden. Vi hade fått en ganska tuff lottning och fick möta alla på pappret tuffa lag i början på tävlingen, vilket skulle visa sig fördelaktigt för vår del. Lag Carl Johan Möller, Junislandslaget, Lag Jessica Johansson samt lag Stefan Berglund fick alla känna på vårt spel. Vi lekte även hem släktfejd nr 2 mot lag Eva Padashifard, de gjorde en bra match och all heder åt dem men vi va helt enkelt för bra och gjorde här en av de bästa matcherna under natten.

Efter denna lysande inledning på tävlingen gick vi in i natten med stort självförtroende. Tyvärr tappade vi lite av vårt vägvinnande spel och hamnade i stora problem i många matcher, men vi visade gryma krigarinstinkter och lyckades trots ganska halvdassigt spel kriga hem 13 av 15 matcher vilket räckte till en stabil seger i tävlingen.

Skönt att stå som segrare i denna tävling igen, men desto skönare var det att komma hem till sängen..

2 kommentarer:

Ivar sa...

snyggt jobbat fille, dock saknar vi rapporten från trippeln i Sundsvall...
Albin kanske ska referera från matchen mot Boo som den UK han numera är...

Fille sa...

Den rapporten finns i mitt sjätte sinne